Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLK14EVENT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLK14EVENT. Als je het bestand wilt openen OLK14EVENT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLK14EVENT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Outlook Calendar Event Format Microsoft

Wat is een bestand OLK14EVENT?

Bestand gemaakt door Microsoft Outlook for Mac, een applicatie voor e-mail en agendabeheer. Opslaan van gegevens voor een evenement in de Outlook-kalender, inclusief de datum, tijd en uitnodigingen. Wordt gebruikt om een ​​lokale cache van gebeurtenissen op te slaan, zelfs als de agenda op afstand is opgeslagen.

OLK14EVENT-bestanden worden opgeslagen in subdirectories van de volgende map in Mac OS X: [gebruiker] / documenten / Microsoft gebruikersgegevens / kantoor 2011 identiteiten / hoofd identiteits- / gegevensrecords / gebeurtenissen /

Hoe een bestand openen OLK14EVENT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLK14EVENT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLK14EVENT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLK14EVENT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLK14EVENT openen

Andere problemen met een bestand OLK14EVENT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLK14EVENT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLK14EVENT:

  • het gekozen bestand OLK14EVENT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLK14EVENT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLK14EVENT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand