Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLK14MAILACCOUNT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLK14MAILACCOUNT. Als je het bestand wilt openen OLK14MAILACCOUNT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLK14MAILACCOUNT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook 2011 For Mac Mail Account Settings Format Microsoft

Wat is een bestand OLK14MAILACCOUNT?

Bestand aangemaakt door Microsoft Outlook for Mac, een e-mailtoepassing die voor het eerst in Mac is uitgegeven in de editie van 2011. Opslaan van e-mailaccountinstellingen, inclusief verbindings- en logingegevens. Wordt gebruikt voor het opslaan van de accountgegevens waarmee gebruikers e-mail kunnen downloaden en agenda's synchroniseren.

Outlook slaat automatisch rekeninginformatie op in OLK14MAILACCOUNT-bestanden in de volgende map in Mac OS X: [gebruiker] / documenten / Microsoft gebruikersgegevens / Office 2011 identiteiten / hoofd identiteits- / gegevensrecords / postaccounts /

Hoe een bestand openen OLK14MAILACCOUNT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLK14MAILACCOUNT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLK14MAILACCOUNT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLK14MAILACCOUNT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLK14MAILACCOUNT openen

Andere problemen met een bestand OLK14MAILACCOUNT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLK14MAILACCOUNT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLK14MAILACCOUNT:

  • het gekozen bestand OLK14MAILACCOUNT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLK14MAILACCOUNT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLK14MAILACCOUNT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand