Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLK14MESSAGE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLK14MESSAGE. Als je het bestand wilt openen OLK14MESSAGE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLK14MESSAGE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook 2011 For Mac Message Format Microsoft

Wat is een bestand OLK14MESSAGE?

E-mailberichtbestand gemaakt door Outlook 2011, een e-mail- en agendaprogramma voor Mac. Bevat de header informatie van de e-mail, maar bevat geen e-mail inhoud van de email, die zijn opgeslagen in een apart .OLK14MSGSOURCE bestand. Maakt het programma toe om berichtoverzichten weer te geven tijdens het doorzoeken van e-mail.

Bij het downloaden van nieuwe e-mail, maakt Outlook automatisch lokale kopieën van e-mailberichten in OLK14MESSAGE-bestanden. Deze bestanden worden opgeslagen in subdirectories van de [user] / Documents / Microsoft User Data / Office 2011 Identiteiten / Hoofd Identiteit / Data Records / Messages / Directory.

OLK14MESSAGE-bestanden kunnen handmatig worden geopend door ze dubbel te klikken. Terwijl ze zijn opgeslagen in een eigen formaat, kunt u soms fragmenten van tekst in de berichtenbestanden bekijken met behulp van een teksteditor zoals Apple TextEdit.

Hoe een bestand openen OLK14MESSAGE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLK14MESSAGE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLK14MESSAGE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLK14MESSAGE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLK14MESSAGE openen

Andere problemen met een bestand OLK14MESSAGE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLK14MESSAGE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLK14MESSAGE:

  • het gekozen bestand OLK14MESSAGE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLK14MESSAGE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLK14MESSAGE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand