Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLK14MSGSOURCE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLK14MSGSOURCE. Als je het bestand wilt openen OLK14MSGSOURCE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLK14MSGSOURCE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook 2011 For Mac Message Source Format Microsoft

Wat is een bestand OLK14MSGSOURCE?

Gegevensbestand aangemaakt door Outlook voor Mac, een e-mailprogramma dat voor het eerst werd vrijgegeven met de Office 2011-suite. Bevat alle e-mail bron gegevens voor een bericht dat wordt verwezen in een .OLK14MESSAGE bestand. Geladen wanneer u een specifiek emailbericht bekijkt.

Terwijl OLK14MSGSOURCE-bestanden de inhoud van de e-mailberichten opslaan, worden OLK14MESSAGE-bestanden alleen headerinformatie opgeslagen. Bij het doorzoeken van e-mailberichtlijsten wordt de data in OLK14MESSAGE-bestanden geladen. Bij het concentreren op een specifiek e-mailbericht worden de gegevens in een OLK14MSGSOURCE-bestand geladen. Hierdoor kan de software efficiënter functioneren.

Hoe een bestand openen OLK14MSGSOURCE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLK14MSGSOURCE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLK14MSGSOURCE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLK14MSGSOURCE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLK14MSGSOURCE openen

Andere problemen met een bestand OLK14MSGSOURCE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLK14MSGSOURCE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLK14MSGSOURCE:

  • het gekozen bestand OLK14MSGSOURCE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLK14MSGSOURCE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLK14MSGSOURCE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand