Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLK14NOTE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLK14NOTE. Als je het bestand wilt openen OLK14NOTE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLK14NOTE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Outlook Note Format Microsoft

Wat is een bestand OLK14NOTE?

Bestand gemaakt door Microsoft Outlook 2011, een programma dat wordt gebruikt voor e-mail en agendabeheer. Bevat een notitie, die is gemaakt met behulp van de Notes-sectie van Outlook. Opslaan van de notitieformatering en de geschreven tekst. Wordt gebruikt om persoonlijke en zakelijke notities op te slaan die door de gebruiker zijn aangemeld.

Gebruikers openen typisch geen OLK14NOTE bestanden direct, aangezien Outlook ze automatisch opslaat en beheert. Ze worden opgeslagen in subdirectories van de volgende directory: [gebruiker] / documenten / Microsoft gebruikersgegevens / Office 2011 identiteiten / hoofd identiteits- / gegevensrecords / berichten /.

Aangezien OLK14NOTE bestanden zijn opgeslagen in een proprietary formaat, worden ze het best bekeken in Outlook. Echter, ook al worden ze opgeslagen met behulp van binaire opmaak, bevatten ze ook gewone tekstfragmenten die met een teksteditor kunnen worden bekeken.

Hoe een bestand openen OLK14NOTE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLK14NOTE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLK14NOTE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLK14NOTE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLK14NOTE openen

Andere problemen met een bestand OLK14NOTE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLK14NOTE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLK14NOTE:

  • het gekozen bestand OLK14NOTE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLK14NOTE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLK14NOTE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand