Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLK14PREF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLK14PREF. Als je het bestand wilt openen OLK14PREF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLK14PREF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook 2011 For Mac Preferences Format Microsoft

Wat is een bestand OLK14PREF?

Bestand gemaakt door Outlook for Mac, een e-mailprogramma dat voor het eerst in de 2011 Office-suite voor Mac werd gepubliceerd. Bevat softwarevoorkeuren die de samenstelling en de leesinstellingen kunnen opgeven. Opgeslagen en automatisch gelezen door de software.

OLK14PREF-bestanden worden opgeslagen in de volgende map in Mac OS X: [gebruiker] / documenten / Microsoft gebruikersgegevens / Office 2011 identiteiten / hoofd identiteits- / gegevensrecords / voorkeuren /

Hoe een bestand openen OLK14PREF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLK14PREF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLK14PREF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLK14PREF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLK14PREF openen

Andere problemen met een bestand OLK14PREF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLK14PREF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLK14PREF:

  • het gekozen bestand OLK14PREF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLK14PREF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLK14PREF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand