Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OLM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OLM. Als je het bestand wilt openen OLM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OLM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook For Mac Data Format Microsoft

Wat is een bestand OLM?

Database bestand gebruikt door Microsoft Outlook voor Mac. Wordt gebruikt als intern formaat van de software voor het opslaan van e-mailberichten, contactpersonen, tijdschriften, agenda data en andere gebruikersapplicatiegegevens.

OLM-bestanden worden alleen gebruikt door Mac Outlook en kunnen niet worden geopend door de Windows-versie van Outlook omdat de Windows-versie gebruik maakt van .PST-bestanden in plaats van het OLM-formaat. Als u OLM-bestanden wilt openen in Windows, kunt u het OLM-bestand eerst converteren naar het PST-formaat en vervolgens openen in Outlook.

Het Stellar Phoenix OLM Repair tool is ontworpen om corrupte Mac Outlook OLM-bestanden te repareren. Het programma kan helpen om e-mails, agenda's, adresboeken, bijlagen, notities en taken te herstellen.

Hoe een bestand openen OLM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OLM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OLM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OLM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OLM openen

Andere problemen met een bestand OLM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OLM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OLM:

  • het gekozen bestand OLM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OLM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OLM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OLM
OLM naar EML