Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OMA. Als je het bestand wilt openen OMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OMA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony OpenMG Music Format Sony

Wat is een bestand OMA?

Muziekbestand opgeslagen in Sony's ATRAC-formaat (Adaptive Transform Acoustic Coding). Kan DRM-kopieerbeveiliging bevatten om te voorkomen dat het bestand wordt afgespeeld op onbevoegde computers of apparaten.

OMA-bestanden werden gebruikt voor het verspreiden van muziek via de Sony CONNECT Music Store, die in maart 2008 werd stopgezet.

Hoe een bestand openen OMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OMA openen

Andere problemen met een bestand OMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OMA:

  • het gekozen bestand OMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand