Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OMF. Als je het bestand wilt openen OMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Open Media Framework Format Avid Technology

Wat is een bestand OMF?

Een OMF-bestand is een geluidsbestand dat is opgeslagen in een standaard audio- / videoformaat, gebaseerd op de OMFI (Open Media Framework Interchange), een gestandaardiseerd uitwisselingsbestandsformaat. Het kan worden uitgevoerd vanuit software voor digitale videobewerking of audio werkstation (DAW) en wordt vaak gebruikt om projectgegevens te delen tussen meerdere toepassingen.

Een audioproject opgeslagen in het OMF-formaat kan meerdere audio tracks, volume en pan informatie opslaan en verwijzingen naar audio bestanden. Echter, niet alle instellingen, zoals invoegtoepassingen en kanalenroutingsopties, kunnen in een OMF-bestand worden opgeslagen. Daarom kunnen niet alle project- en trackinstellingen worden overgedragen wanneer een OMF-bestand wordt geopend in een andere toepassing.

Hoe een bestand openen OMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OMF openen

Andere problemen met een bestand OMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OMF:

  • het gekozen bestand OMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand