Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OMP. Als je het bestand wilt openen OMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Office Manager Pro Document Archive Krekeler

Wat is een bestand OMP?

Database gemaakt met Office Manager, een algemene, configurable database management systeem. Ondersteunt catalogi data en automatische indexering van documenten. Hiermee kunt u snel toegang krijgen tot Windows-documenten.

OMP-bestanden worden opgeslagen in een standaard databaseformaat die ook door Microsoft Access kan worden geopend.

Hoe een bestand openen OMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OMP openen

Andere problemen met een bestand OMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OMP:

  • het gekozen bestand OMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand