Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OMX. Als je het bestand wilt openen OMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OtsAV Media Library Information Format Ots Labs

Wat is een bestand OMX?

Media informatiebestand gebruikt door Ots audio software. Bevat audio analyse data voor een bijbehorend. WAV of .MP3 bestand. Typisch gemaakt wanneer een audiobestand wordt geïmporteerd in een OtsAV media bibliotheek.

Elk OMX-bestand wordt opgeslagen in dezelfde map als het bijbehorende audiobestand. Het OMX-bestand bevat informatie over het geluidsbestand, maar bevat geen echte audiodata.

Hoe een bestand openen OMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OMX openen

Andere problemen met een bestand OMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OMX:

  • het gekozen bestand OMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand