Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OND Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OND. Als je het bestand wilt openen OND, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OND

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Notes Format IBM

Wat is een bestand OND?

Eenvoudig sms of memo gemaakt met Lotus Notes, een e-mail- en organisatieprogramma dat door IBM is ontwikkeld. Opgeslagen in een "minimalistisch" formaat dat alleen de standaardweergave bevat en is geoptimaliseerd voor efficiënt transport.

Hoe een bestand openen OND?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OND niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OND lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OND associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OND openen

Andere problemen met een bestand OND

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OND bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OND:

  • het gekozen bestand OND is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OND met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OND bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand