Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ONE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ONE. Als je het bestand wilt openen ONE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ONE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft OneNote Document Format Microsoft

Wat is een bestand ONE?

Een ONE-bestand is een document dat is gemaakt door OneNote, een door Microsoft ontwikkeld notitieprogramma. Het bevat een of meer secties die één of meerdere pagina's opslaan. Één dossier kan tekst, gedigitaliseerde handschrift en objecten bevatten die zijn geplakt van andere applicaties, zoals afbeeldingen, tekeningen en audio- / videoclips.

Het Één bestand is het belangrijkste bestandstype geassocieerd met OneNote. Wanneer u een nieuw notitieboek in het programma maakt, wordt er automatisch een ONE bestand gemaakt en wordt automatisch opgeslagen als u werkt. Wanneer u een ONE bestand opent, bevat de interface een pagina waar u tekst, afbeeldingen, tekeningen, vormen, tabellen en links kunt invoegen. U kunt ook kiezen voor het synchroniseren van uw ONE-bestanden in de cloud om ze op de hoogte te houden van alle apparaten.

OneNote wordt gebundeld met Windows 10 en is opgenomen in de Microsoft Office-suite. Het is ook beschikbaar voor macOS, Windows Phone, Android en iOS. Het doel van het programma is om u te laten typen of handgeschreven notities die met andere gebruikers kunnen worden gedeeld.

Hoe een bestand openen ONE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ONE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ONE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ONE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ONE openen

Andere problemen met een bestand ONE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ONE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ONE:

  • het gekozen bestand ONE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ONE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ONE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ONE
ONE naar PDFONE naar DOCONE naar DOCXONE naar MHTONE naar XPS