Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ONETOC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ONETOC. Als je het bestand wilt openen ONETOC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ONETOC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft OneNote Table Of Contents Microsoft Corporation

Wat is een bestand ONETOC?

Een ONETOC-bestand is een indexbestand dat is gemaakt door Microsoft OneNote 2003, een programma dat notities en tijdschriften gebruikt. Het bevat informatie over het bestellen van verschillende notities. ONETOC-bestanden worden gebruikt voor het organiseren van de verzameling notities in de notitieboek.

ONETOC-bestanden worden gemaakt door OneNote wanneer u een NotNote-notitieboek maakt door File & rarr te selecteren. Nieuw in OneNote. ONETOC-bestanden zijn niet bedoeld om handmatig geopend te worden. Het wordt in plaats daarvan door OneNote verwezen bij het openen van een notitieboekje. Als u het ONETOC-bestand verwijdert, zal OneNote de notitieafdelingen in alfabetische volgorde weergeven, die u handmatig kunt herbestellen.

ONETOC bestanden worden gebruikt door Microsoft OneNote 2003. Het bestand is vervangen door .ONETOC2 met de release van OneNote 2007.

Hoe een bestand openen ONETOC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ONETOC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ONETOC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ONETOC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ONETOC openen

Andere problemen met een bestand ONETOC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ONETOC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ONETOC:

  • het gekozen bestand ONETOC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ONETOC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ONETOC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand