Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ONT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ONT. Als je het bestand wilt openen ONT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ONT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TheWord Module Format theWord Bible Software

Wat is een bestand ONT?

Bestand gebruikt door theWord free Bible software. Bewaart een kopie van het Oude en Nieuwe Testament. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat tags die de bijbelse tekst opslaan in een formaat die door theWord wordt herkend. Bevat ook de titel, de beschrijving en de versie informatie. Gebruikt voor het verspreiden van digitale exemplaren van de Bijbel.

ONT-bestanden worden meestal gedistribueerd als ".Ont.Exe" uitvoerbare bestanden die de versie van de Bijbel zelf installeren wanneer ze worden geopend.

Hoe een bestand openen ONT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ONT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ONT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ONT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ONT openen

Andere problemen met een bestand ONT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ONT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ONT:

  • het gekozen bestand ONT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ONT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ONT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand