Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OOK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OOK. Als je het bestand wilt openen OOK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OOK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Arachne Batch Script Format Arachne

Wat is een bestand OOK?

Bestand gebruikt door Arachne, een DOS-gebaseerde webbrowser, ondersteund nu ook voor Linux. Gebruik hetzelfde formaat als een .BAT-bestand en sla de scriptopdrachten op die worden gebruikt om DOS-programma's uit de webbrowser te openen.

Hoe een bestand openen OOK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OOK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OOK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OOK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OOK openen

Andere problemen met een bestand OOK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OOK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OOK:

  • het gekozen bestand OOK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OOK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OOK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand