Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OPF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OPF. Als je het bestand wilt openen OPF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OPF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Open Packaging Format IDPF

Wat is een bestand OPF?

Bestand geformatteerd volgens de OPF-standaard (Open Packaging Format), die deel uitmaakt van de EPUB eBook-specificatie. Opslaan e-boek informatie zoals de titel, taal, boek ID, maker, leesbestelling en weergave formatteren. Wordt gebruikt als onderdeel van een .EPUB-archief om e-mail-metadata te specificeren.

OPF-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat. De Open Packaging Format-standaard vereist ook een tweede .NCX XML-bestand dat de inhoudsopgave voor het EPUB-eBook opslaat.

Hoe een bestand openen OPF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OPF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OPF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OPF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OPF openen

Andere problemen met een bestand OPF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OPF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OPF:

  • het gekozen bestand OPF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OPF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OPF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OPF
OPF naar PDF