Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OPJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OPJ. Als je het bestand wilt openen OPJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OPJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OrCAD Capture Project Format Cadence Design Systems

Wat is een bestand OPJ?

CAD project bestand gemaakt door OrCAD, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van elektrische schakelingen, bekend als PCB's (printplaten). Verwijdert verwijzingen naar bestanden die in het project zijn opgenomen, evenals projectinstellingen. Normaal gesproken verwijzen wij naar een .DSN-ontwerpbestand. Gebruikt voor het opslaan van PCB-ontwerpinformatie samen.

OPJ-bestanden worden opgeslagen in een gewoon tekstformaat, maar mogen alleen worden gewijzigd met behulp van de OrCAD-gebruikersinterface in plaats van een teksteditor.

Hoe een bestand openen OPJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OPJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OPJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OPJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OPJ openen

Andere problemen met een bestand OPJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OPJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OPJ:

  • het gekozen bestand OPJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OPJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OPJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand