Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OPML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OPML. Als je het bestand wilt openen OPML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OPML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OPML Outline Processor Markup Language File Format N/A

Wat is een bestand OPML?

Overzicht document geschreven in OPML (Outline Processor Markup Language). Wordt gebruikt om lijsten van webfeeds (zoals .RSS-bestanden) uit te wisselen tussen webfeed aggregatoren. Wordt ook gebruikt voor andere algemene uiteenzetting doeleinden.

Elk OPML-bestand bevat de volgende XML-elementen: OPML-versie - eG "1.0" Head - bevat metagegevens die de inhoud omschrijven Lichaam - bevat de inhoud van de omtrek Overzicht - bevat een regel in de omtrek

Hoe een bestand openen OPML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OPML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OPML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OPML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OPML openen

Andere problemen met een bestand OPML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OPML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OPML:

  • het gekozen bestand OPML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OPML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OPML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand