Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OPS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OPS. Als je het bestand wilt openen OPS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OPS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Profile Settings Format Microsoft

Wat is een bestand OPS?

Instellingenbestand dat wordt gebruikt door de wizard Microsoft Office Profile (proflwiz.Exe), een programma dat wordt gebruikt voor het configureren van gebruikersinformatie voor Microsoft Office-programma's. Niet meer gebruikt door recente versies van Microsoft Office.

Hoe een bestand openen OPS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OPS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OPS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OPS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OPS openen

Andere problemen met een bestand OPS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OPS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OPS:

  • het gekozen bestand OPS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OPS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OPS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand