Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OQY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OQY. Als je het bestand wilt openen OQY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OQY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Excel OLAP Query Format Microsoft

Wat is een bestand OQY?

Query-bestand dat wordt gebruikt door Microsoft Excel, een spreadsheet applicatie. Hiermee slaat u een OLAP-query op die kan worden uitgevoerd om een ​​Excel PivotTable uit een externe database of van een cube-gegevensbron te bevolken. Hiermee kunnen gebruikers gegevens importeren en vernieuwen in de spreadsheet.

Hoe een bestand openen OQY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OQY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OQY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OQY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OQY openen

Andere problemen met een bestand OQY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OQY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OQY:

  • het gekozen bestand OQY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OQY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OQY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand