Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OR3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OR3. Als je het bestand wilt openen OR3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OR3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM Lotus Organizer 97 Format IBM

Wat is een bestand OR3?

Gegevensbestand gemaakt met Lotus Organizer 97 (aKA Lotus Organizer 3) persoonlijke informatiebeheer software. Bevat een kalender, een lijst met contactpersonen, een takenlijst, notities en andere informatie.

Lotus Organizer 97 werd opgenomen als onderdeel van IBM Lotus SmartSuite 97.

Hoe een bestand openen OR3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OR3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OR3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OR3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OR3 openen

Andere problemen met een bestand OR3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OR3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OR3:

  • het gekozen bestand OR3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OR3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OR3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand