Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OR4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OR4. Als je het bestand wilt openen OR4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OR4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Organizer Data Format IBM

Wat is een bestand OR4?

Organizerbestand aangemaakt met Lotus Organizer, een personal information manager (PIM) software programma. Bevat een contactlijst, agenda, taaklijst, oproeprecord en andere informatie.

Lotus Organizer 97 GS werd opgenomen als onderdeel van IBM Lotus SmartSuite 97 GS.

Hoe een bestand openen OR4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OR4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OR4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OR4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OR4 openen

Andere problemen met een bestand OR4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OR4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OR4:

  • het gekozen bestand OR4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OR4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OR4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand