Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OR5 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OR5. Als je het bestand wilt openen OR5, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OR5

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM Lotus Organizer Format IBM

Wat is een bestand OR5?

Organizer bestand gemaakt met Lotus Organizer 5, personal information manager (PIM) software. Bevat meerdere soorten gegevens, waaronder een agenda, persoonlijke contacten, takenlijst, call records en andere informatie.

Lotus Organizer 5 werd opgenomen als onderdeel van IBM Lotus SmartSuite 5, ook bekend als Lotus SmartSuite Millennium Edition 9.5.

Hoe een bestand openen OR5?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OR5 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OR5 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OR5 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OR5 openen

Andere problemen met een bestand OR5

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OR5 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OR5:

  • het gekozen bestand OR5 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OR5 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OR5 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand