Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ORA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ORA. Als je het bestand wilt openen ORA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ORA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle Database Parameter Configuration Format Oracle

Wat is een bestand ORA?

Tekstbestand dat wordt gebruikt door Oracle Database, een enterprise-level relationeel database management systeem (RDBMS). Bevat database configuratie parameters. Gebruikt voor het opslaan van systeeminstellingen en voor het fijnstellen van database performance.

Alle parameters in ORA-bestanden zijn optioneel omdat de Oracle-database al standaardwaarden bevat voor de vereiste parameters. Parameters kunnen in elke volgorde worden opgegeven.

Algemene ORA-bestandsnamen omvatten init.Ora (initialisatieparameters) en tnsnames.Ora (SQL * Net-configuratiebestand).

Hoe een bestand openen ORA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ORA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ORA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ORA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ORA openen

Andere problemen met een bestand ORA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ORA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ORA:

  • het gekozen bestand ORA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ORA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ORA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand