Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ORF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ORF. Als je het bestand wilt openen ORF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ORF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Olympus Digital Camera Raw Image Format Olympus

Wat is een bestand ORF?

Onbewerkte RAW foto gemaakt met een Olympus digitale camera. Bevat onbewerkte beeldgegevens die zijn vastgelegd door de sensor van de camera. Instellingen zoals belichting en witbalans kunnen worden gewijzigd nadat de foto is gemaakt.

Verschillende Olympus-camera's kunnen ORF-bestanden produceren met verschillende opmaak. Daarom kunnen sommige toepassingen bepaalde ORF-bestanden herkennen, maar niet andere.

Hoe een bestand openen ORF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ORF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ORF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ORF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ORF openen

Andere problemen met een bestand ORF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ORF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ORF:

  • het gekozen bestand ORF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ORF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ORF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand