Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ORG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ORG. Als je het bestand wilt openen ORG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ORG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Organiser Format N/A

Wat is een bestand ORG?

Een ORG-bestand is een gegevensbestand dat is gemaakt door Lotus-organisator, een programma dat gebruikt wordt om persoonlijke informatie te beheren. Het bevat informatie zoals een agenda, contactpersonen, een om te doen lijst en een planner.

Het ORG-bestandsformaat was de eerste indeling die door Lotus Organizer werd gebruikt. De volgende lijst bevat elke versie van Lotus Organizer en het bestandsformaat van de gebruikte versie:

Versie 1 en 1.1 - ORG-bestandsformaat Versie 2 - .OR2 bestandsformaat Versie 97 (3.1) - .OR3 bestandsformaat Versie 97 GS (4 en 4.1) - .OR4 bestandsformaat Versie 5 - .OR5 bestandsformaat Versie 6 -. OR6 bestandsformaat

Lotus Organizer is in 2013 gestaakt en is niet langer beschikbaar voor download.

Hoe een bestand openen ORG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ORG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ORG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ORG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ORG openen

Andere problemen met een bestand ORG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ORG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ORG:

  • het gekozen bestand ORG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ORG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ORG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand