Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ORIG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ORIG. Als je het bestand wilt openen ORIG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ORIG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Original Format N/A

Wat is een bestand ORIG?

Bestand dat kan zijn afkomstig van verschillende programma's. Hiermee wordt een back-upkopie van een bestand opgeslagen, dat is gewijzigd met een extensie ".Orig" zodat de gebruiker weet dat het origineel is. Meestal handmatig gemaakt door een gebruiker in plaats van door een programma.

Wanneer u ORIG-bestanden maakt, moet u het bestand op een zodanige wijze benoemen dat het makkelijk is om te onthouden welk bestandstype het oorspronkelijke bestand is. Bijvoorbeeld, als u een XML-bestand reserveert, kunt u de samengestelde extensie ".Xml.Orig" gebruiken, zodat u weet dat het een XML-bestand is.

Oorspronkelijke bestanden gebruiken ook de .ORI-extensie.

Hoe een bestand openen ORIG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ORIG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ORIG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ORIG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ORIG openen

Andere problemen met een bestand ORIG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ORIG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ORIG:

  • het gekozen bestand ORIG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ORIG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ORIG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand