Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ORV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ORV. Als je het bestand wilt openen ORV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ORV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracom Video Format Oracom

Wat is een bestand ORV?

Videobestand opgeslagen in het Oracom-videoformaat, een formaat dat wordt gebruikt door sommige Oracom-hardwareapparaten. Beveiligt de video in een eigen formaat maar kan worden afgespeeld met een programma genaamd "Movie Viewer" die typisch wordt geleverd bij Oracom-producten.

Oracom is een Koreaans bedrijf en daarom zijn de meeste producten gelokaliseerd in het Koreaans.

Hoe een bestand openen ORV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ORV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ORV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ORV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ORV openen

Andere problemen met een bestand ORV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ORV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ORV:

  • het gekozen bestand ORV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ORV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ORV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand