Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ORX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ORX. Als je het bestand wilt openen ORX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ORX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RadiantOne Virtual Directory Server Database Schema Radiant Logic

Wat is een bestand ORX?

Database schema de definieert de structuur van een database die wordt gebruikt door de Radiant One Virtual Directory Server (VDS). Kan worden gevangen van een bestaande database met behulp van de Database Schema Extractor en kan gewijzigd worden met behulp van de Schema Manager binnen RadiantOne.

ORX-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat en bevatten objectklassen en attributen voor databasebestanden die door RadiantOne VDS-software worden gebruikt.

".ORx" kan ook kort zijn voor .ORG of .OR2 - .OR6, die bestandsextensies zijn die door Lotus Organizer worden gebruikt.

Hoe een bestand openen ORX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ORX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ORX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ORX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ORX openen

Andere problemen met een bestand ORX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ORX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ORX:

  • het gekozen bestand ORX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ORX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ORX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand