Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OSB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OSB. Als je het bestand wilt openen OSB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OSB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenStreetMap Binary Map Format Merkaartor

Wat is een bestand OSB?

Bestand gebruikt door Merkaartor, een OpenStreetMap (OSM) editor. Sla de XML-gegevens op van een .OSM-bestand in een binair formaat. Hiermee kunt u meer compacte bestandsgrootten en snellere manipulatie, maar het is moeilijker te lezen, omdat het niet in gewone tekst wordt opgeslagen.

Hoe een bestand openen OSB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OSB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OSB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OSB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OSB openen

Andere problemen met een bestand OSB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OSB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OSB:

  • het gekozen bestand OSB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OSB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OSB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand