Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OSDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OSDX. Als je het bestand wilt openen OSDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OSDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Search Connector Format Microsoft

Wat is een bestand OSDX?

Installatiebestand voor een Search Connector (.SEARCHCONNECTOR-MS-bestand) in Microsoft Windows. Bevat beschrijving informatie voor een externe opslagplaats. Installeert een Search Connector in Windows, zodat gebruikers in de Windows Verkenner de afgelegen locaties kunnen doorzoeken. Nuttig voor het opzetten van werkomgevingen op kantoor.

Als u een OSDX-bestand ontvangt, kunt u dubbelklikken op het en Windows zal een zoekcontact installeren in de volgende directory: [gebruiker] zoekopdrachten. U kunt de geïnstalleerde zoekcontact openen om naar uw externe locatie te bladeren. Merk op dat de SEARCHCONNECTOR-MS bestanden eigenlijk als mappen worden weergegeven, aangezien Windows hun bestandsuitbreiding niet weergeeft.

De OSD in OSDX staat voor OpenSearch Beschrijving en de 'X' staat voor XML, de opmaak die wordt gebruikt voor OSDX-bestanden.

Hoe een bestand openen OSDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OSDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OSDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OSDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OSDX openen

Andere problemen met een bestand OSDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OSDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OSDX:

  • het gekozen bestand OSDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OSDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OSDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand