Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OSP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OSP. Als je het bestand wilt openen OSP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OSP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenShot Project Format Jonathan Thomas

Wat is een bestand OSP?

Videobewerking projectbestand gemaakt door OpenShot, een open source video-editor voor Linux. Bevat verwijzingen naar audio-, video- en beeldbestanden, evenals overgangen, effecten en sequentie-informatie. Ondersteunt meerdere tracks en niet-destructieve bewerkingen. Wordt gebruikt om een ​​videobewerkingsproject op te slaan en te laden en te exporteren naar een van meerdere ondersteunde uitvoerformaten.

OpenShot is een niet-lineaire videobewerker, wat betekent dat gebruikers toegang hebben tot en bewerken van een frame in een video zonder de originele kopie van de frames te vernietigen. De software maakt gebruik van FFmpeg-bibliotheken, die ondersteuning bieden voor verschillende audio-, video- en beeldformaten.

Hoe een bestand openen OSP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OSP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OSP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OSP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OSP openen

Andere problemen met een bestand OSP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OSP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OSP:

  • het gekozen bestand OSP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OSP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OSP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand