Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OSR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OSR. Als je het bestand wilt openen OSR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OSR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Osu! Game Replay Format peppy

Wat is een bestand OSR?

Game replay gemaakt door osu !, een ritme spel waar spelers de muis klikken met muziek synchroniseren. Opslaan van een opname van een lied gespeeld door de gebruiker, evenals de naam van de speler, datum gespeeld, score, hits en misses en ranking. Vaak gebruikt voor het delen van replays met vrienden.

Als u een OSR-bestand ontvangt, kunt u er dubbelklikken op om de herhaling samenvatting te zien en de weergave te bekijken (met dien verstande dat de osu! Software geïnstalleerd is).

Replays kunnen aan het einde van een spel worden opgeslagen door op de Save Replay of Export Replay-optie te klikken. OSR-bestanden worden opgeslagen in de Replays-map van de osu! Software installatie. U kunt deze replays kopiëren en naar vrienden sturen via e-mail of een ander bestandsoverdracht programma.

Hoe een bestand openen OSR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OSR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OSR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OSR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OSR openen

Andere problemen met een bestand OSR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OSR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OSR:

  • het gekozen bestand OSR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OSR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OSR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand