Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OSS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OSS. Als je het bestand wilt openen OSS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OSS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Saved Search Format Microsoft

Wat is een bestand OSS?

Zoekbestand opgeslagen door Microsoft Outlook, een e-mail- en agendaprogramma bij Microsoft Office. Bevat e-mail zoekcriteria voor een virtuele map. Wordt gebruikt voor het filteren van e-mail in virtuele e-mailmappen die overeenkomen met specifieke zoekparameters.

Opgeslagen zoekopdrachten kunnen worden gebruikt als alternatief voor het handmatig verplaatsen of kopiëren van e-mailberichten. Aangezien Outlook geconfigureerde opgeslagen zoek virtuele mappen on-the-fly maakt, maakt het programma eigenlijk geen kopieën van de bijbehorende criteria. In plaats daarvan filtert het alleen de e-mailberichten.

Hoe een bestand openen OSS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OSS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OSS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OSS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OSS openen

Andere problemen met een bestand OSS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OSS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OSS:

  • het gekozen bestand OSS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OSS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OSS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand