Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OST. Als je het bestand wilt openen OST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Inbox Off-line Folder Format Microsoft

Wat is een bestand OST?

Opslaan van e-mailberichten en andere gegevens die zijn opgeslagen door Microsoft Outlook (2005 of later) van een Exchange-server. Soortgelijk aan een .PST-bestand (Personal Folder), maar ondersteunt grotere bestandsgrootte.

OST-bestanden worden gemaakt wanneer de optie 'Gebruik offline mappen' in Outlook is geselecteerd en opgeslagen op de lokale harde schijf in plaats van de mail server.

Hoe een bestand openen OST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OST openen

Andere problemen met een bestand OST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OST:

  • het gekozen bestand OST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OST
OST naar PST