Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OSU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OSU. Als je het bestand wilt openen OSU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OSU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Osu! Dialog Format peppy

Wat is een bestand OSU?

Spel script geschreven voor osu !, een ritme spel waar spelers klikken cirkels in sync met muziek klikken. Beveert eigenschappen voor een speluitdaging, zoals de moeilijkheid, het liedje dat wordt gespeeld en de timing punten voor hit-objecten. Kan worden gebruikt door leden van de game community om aangepaste uitdagingen te maken.

OSU bestanden worden uiteindelijk gebouwd met de andere game level bestanden in .OSZ bestanden, die kunnen worden geïmporteerd en uitgevoerd in osu !.

Hoe een bestand openen OSU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OSU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OSU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OSU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OSU openen

Andere problemen met een bestand OSU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OSU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OSU:

  • het gekozen bestand OSU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OSU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OSU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand