Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OSX. Als je het bestand wilt openen OSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS PowerPC Executable Format N/A

Wat is een bestand OSX?

Programma koptekst voor een Power PC applicatie. Opgeslagen in het binaire uitvoerbare formaat van de PEF (PowerPC Executable Format). Kan direct worden uitgevoerd in Mac OS X (of via Rosetta op Intel-computers), maar kan verwijzen naar andere bestanden die nodig zijn om het programma te kunnen uitvoeren.

OSX-bestanden worden doorgaans gegenereerd door Adobe Director.

Running "bestand" op een ". Osx" bestand in de Macintosh Terminal produceert "Header for PowerPC PEF executable file."

Hoe een bestand openen OSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OSX openen

Andere problemen met een bestand OSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OSX:

  • het gekozen bestand OSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand