Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OSZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OSZ. Als je het bestand wilt openen OSZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OSZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Osu! Beatmap Format peppy

Wat is een bestand OSZ?

Bestand gebruikt door osu !, een ritme spel waar spelers klikken op visuele cues in sync met muziek. Bevat een gecomprimeerde beatmap, die een lied, grafieken en timings bevat en plaatsen van klikken. Hiermee kunnen spelers op maat gemaakte beatmaps opslaan en delen.

OSZ-bestanden kunnen worden afgespeeld door ze dubbel te klikken in Windows of door ze in de osu te slepen! Spelvenster.

OSZ bestanden worden gecomprimeerd met zip compressie.

Hoe een bestand openen OSZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OSZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OSZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OSZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OSZ openen

Andere problemen met een bestand OSZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OSZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OSZ:

  • het gekozen bestand OSZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OSZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OSZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand