Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTA. Als je het bestand wilt openen OTA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OTA Bitmap Format Nokia

Wat is een bestand OTA?

OTA-afbeelding dat wordt gebruikt voor het verzenden van foto's op Nokia en Siemens-mobiele telefoons. Bevat een monochrome bitmapafbeelding die maximaal 255x255 pixels bevat. Kan worden opgeslagen in een binair formaat of in een hexadecimale indeling in een tekstbestand.

OTA-afbeeldingen worden verzonden als een serie van een of meer sms-sms-berichten.

Hoe een bestand openen OTA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTA openen

Andere problemen met een bestand OTA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTA:

  • het gekozen bestand OTA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand