Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTB. Als je het bestand wilt openen OTB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia OTA Bitmap Format Nokia

Wat is een bestand OTB?

OTA-beeld dat wordt gebruikt voor het verzenden van foto's tussen Nokia en Siemens-mobiele telefoons. Hiermee slaat u een zwart-wit bitmapbeeld op die maximaal 255x255 pixels bevat. Kan worden opgeslagen in een hexadecimale tekstformaat of een binair formaat.

OTB-bestanden worden verzonden als een serie van een of meer sms-sms-berichten.

Nokia Multimedia Player is uitgeschakeld en is niet langer beschikbaar voor download.

Hoe een bestand openen OTB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTB openen

Andere problemen met een bestand OTB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTB:

  • het gekozen bestand OTB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OTB
OTB naar ART