Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTF. Als je het bestand wilt openen OTF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenType Font File Format N/A

Wat is een bestand OTF?

Een OTF-bestand is een lettertypeformaat dat is ontwikkeld door Adobe en Microsoft. Het combineert aspecten van PostScript- en TrueType-lettertypen en is volledig schaalbaar, waardoor de lettertype kan worden veranderd zonder de kwaliteit te verliezen.

Het font OpenType-font wordt ondersteund door Mac OS X en Windows 2000 en later.

Hoe een bestand openen OTF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTF openen

Andere problemen met een bestand OTF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTF:

  • het gekozen bestand OTF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OTF
OTF naar PDF