Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTM. Als je het bestand wilt openen OTM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Macro Format Microsoft

Wat is een bestand OTM?

Macro gemaakt met Microsoft Outlook, een e-mail applicatie. Bevat scripted functies die zijn geschreven in de VBA-taal van Microsoft. Wordt vaak gebruikt voor het automatiseren van herhaalde taken, zoals het scannen van e-mailberichten of het verzamelen van bestandslijsten.

Standaard worden de Macro's van Windows Vista en Windows 7 in het bestand VbaProject.Otm opgeslagen. Outlook slaat dit bestand op in de volgende gebruikersbestand: RoamingMicrosoftOutlook.

U moet macro's in de Outlook-beveiligingsinstellingen inschakelen om ze te kunnen uitvoeren.

Hoe een bestand openen OTM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTM openen

Andere problemen met een bestand OTM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTM:

  • het gekozen bestand OTM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand