Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OTRKEY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OTRKEY. Als je het bestand wilt openen OTRKEY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OTRKEY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OTRKEY Encoded Video Format OnlineTvRecorder.com

Wat is een bestand OTRKEY?

Gecodeerd videobestand gedownload van OnlineTvRecorder.Com (OTR), een website die wordt gebruikt voor het opnemen en downloaden van tv-programma's. Moet worden gedecodeerd met het OTRKEY Decoder programma voordat het kan worden bekeken en kan alleen worden gedecodeerd door gebruikers met een geldig OnlineTvRecorder account.

OTRKEY-bestanden worden gemaakt wanneer een OTR-gebruiker ervoor kiest om een ​​tv-programma op te nemen. De website maakt vervolgens een OTRKEY-bestand met de gecodeerde video die beschikbaar is voor download, en de gebruiker kan het decoderen en bekijken op de lokale computer. Met deze methode wordt vastgelegd dat opgenomen opnamen alleen kunnen worden bekeken door gebruikers die deze opnemen.

De website OnlineTvRecorder.Com is gelokaliseerd in het Duits.

Hoe een bestand openen OTRKEY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OTRKEY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OTRKEY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OTRKEY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OTRKEY openen

Andere problemen met een bestand OTRKEY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OTRKEY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OTRKEY:

  • het gekozen bestand OTRKEY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OTRKEY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OTRKEY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand