Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OV2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OV2. Als je het bestand wilt openen OV2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OV2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TomTom Navigator Point Of Interest Format TomTom

Wat is een bestand OV2?

Database van locaties genaamd "interessante punten" die op een TomTom navigatiekaart kunnen worden overgelegd. Kan handmatig worden gemaakt met TomTom Navigator (met behulp van een Pocket PC-apparaat) of door een bestaande database te converteren naar TomTom Navigator-indeling met TomTom HOME.

OV2-bestanden kunnen worden opgeslagen met een bijbehorend .BMP-afbeeldingsbestand dat een grafische weergave van de locaties geeft.

Hoe een bestand openen OV2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OV2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OV2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OV2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OV2 openen

Andere problemen met een bestand OV2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OV2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OV2:

  • het gekozen bestand OV2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OV2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OV2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OV2
OV2 naar GPXOV2 naar ITNOV2 naar LMX