Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OVF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OVF. Als je het bestand wilt openen OVF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OVF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Open Virtualization Format Package VMware

Wat is een bestand OVF?

Tekstbestand dat de verpakking en distributie van software richt op virtuele machines. Geformatteerd met behulp van de OVF-specificatie (Open Virtualization Format). Geoptimaliseerd voor distributie en is platform neutraal.

Hoe een bestand openen OVF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OVF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OVF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OVF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OVF openen

Andere problemen met een bestand OVF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OVF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OVF:

  • het gekozen bestand OVF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OVF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OVF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies OVF
OVF naar VMDKOVF naar OVA