Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OVP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OVP. Als je het bestand wilt openen OVP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OVP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
The Overlay Maker Package Format The Overlay Maker

Wat is een bestand OVP?

Bestand gemaakt door The Overlay Maker, een kaarttekeningprogramma dat is ontworpen voor militaire planning. Bewaart alle kaartafbeeldingen en getekende objecten in een gecomprimeerd .ZIP-archief (met de extensie ".Ovp"). Gebruikt voor verpakking overlay graphics samen met de kaart.

Terwijl u aan een overlay werkt, kunt u een overlaypakket maken door File & rarr te selecteren. Pakket Overlay Resources.

Hoe een bestand openen OVP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OVP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OVP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OVP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OVP openen

Andere problemen met een bestand OVP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OVP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OVP:

  • het gekozen bestand OVP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OVP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OVP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand