Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OVPN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OVPN. Als je het bestand wilt openen OVPN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OVPN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenVPN Config Format OpenVPN Technologies

Wat is een bestand OVPN?

Beveiligingsinstellingen voor een OpenVPN-sessie opslaan. Wordt gebruikt voor het maken van een VPN-verbinding met een externe computer. Kan direct geopend worden door OpenVPN om een ​​VPN-sessie te starten.

OpenVPN configuratie bestanden moeten worden opgeslagen in de map "Program FilesOpenVPNconfig" in Windows.

In Windows worden configuratiebestanden genaamd " server.Ovpn " en " client.Ovpn ." Op Unix-systemen worden ze " server.Conf " en " client.Conf ." Genoemd .

Hoe een bestand openen OVPN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OVPN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OVPN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OVPN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OVPN openen

Andere problemen met een bestand OVPN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OVPN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OVPN:

  • het gekozen bestand OVPN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OVPN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OVPN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand