Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OVR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OVR. Als je het bestand wilt openen OVR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OVR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Overlay Format The Overlay Maker

Wat is een bestand OVR?

Tekenoverlay-bestand gemaakt door The Overlay Maker, een programma dat wordt gebruikt voor het annoteren van kaarten. Ondersteunt getekende objecten, zoals tekst, iconen en andere vector- en rasterafbeeldingen. Bewaar verwijzingen naar getrokken bronnen en de kaart, maar niet de bronbestanden zelf.

Overlays kunnen worden verpakt in een .OVP-pakket, dat de overlay-informatie bevat, evenals de werkelijke bronbestanden.

Hoe een bestand openen OVR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OVR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OVR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OVR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OVR openen

Andere problemen met een bestand OVR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OVR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OVR:

  • het gekozen bestand OVR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OVR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OVR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand