Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

OZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand OZ. Als je het bestand wilt openen OZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ OZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Opera Job Management Compressed Format Opera Company

Wat is een bestand OZ?

Gecomprimeerd bestand gemaakt door Opera Job Management, een applicatie die gebruikt wordt om de productie van deuren en ramen te beheren en te inspecteren. Bevat back-upgegevens die door de software worden gegenereerd. Bewaart de inhoud in een eigen formaat, dat Gzip-bibliotheken gebruikt. Wordt gebruikt voor back-up en het delen van applicatiegegevens als bijlagen van automatisch gegenereerde e-mails.

OZ-bestanden worden gemaakt met behulp van het oz.Exe-hulpprogramma, dat bij Opera Job Management is opgenomen. Ze kunnen ook worden gegenereerd op oudere DOS-machines met behulp van de ozdos.Exe 8-bit versie van het hulpprogramma.

Opera Job Management is een Windows-applicatie, maar kan ook in Linux geïnstalleerd worden met Wine geïnstalleerd.

Hoe een bestand openen OZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand OZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de OZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand OZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand OZ openen

Andere problemen met een bestand OZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand OZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken OZ:

  • het gekozen bestand OZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand OZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand OZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand